پاورپوینت بودجه بندی سرمایه ای
X
تبلیغات
امروز: پنجشنبه 29 آذر 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پاورپوینت بودجه بندی سرمایه ای

پاورپوینت بودجه بندی سرمایه ای دسته: اقتصاد
بازدید: 43 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 421 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 108

این پاورپوینت در مورد بودجه بندی سرمایه ای در 108 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل بودجه بندی سرمایه ای در مدیریت مالی،بودجه بندی سرمایه ای،مدیریت مالی،روشهای ارزیابی طرحهای سرمایه گذاری،نرخ بازده حسابداری ،جیره بندی سرمایه ای ،مدیریت هزینه سرمایه در مدیریت مالی،مدیریت مالی،هزینه سرمایه‌ای ،انواع هزینه سرمایه‌ای ،موارد استفاده از هزینه سرمایه ،مح

قیمت فایل فقط 6,600 تومان

خرید

این پاورپوینت در مورد بودجه بندی سرمایه ای در 108 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل:  بودجه بندی سرمایه ای در مدیریت مالی،بودجه بندی سرمایه ای،مدیریت مالی،روشهای ارزیابی طرحهای سرمایه گذاری،نرخ بازده حسابداری ،جیره بندی سرمایه ای ،مدیریت هزینه سرمایه در مدیریت مالی،مدیریت مالی،هزینه سرمایه‌ای ،انواع هزینه سرمایه‌ای ،موارد استفاده از هزینه سرمایه ،محاسبه نرخ هزینه سرمایه ،تعیین نرخ هزینه بدهیها ،نرخ سود سهام عادی،روش نرخهای بازده تاریخی ،روش پیش بینی سود سهام ،روش استفاده از بتای سهام ،هزینه سرمایه و...ومنابع می باشد

بودجه بندی سرمایه ای

برنامه ریزی و مدیریت سرمایه گذاری های بلندمدت شرکت بودجه بندی سرمایه ای نام دارد. در بودجه بندی

سرمایه ای مدیران مالی سعی می‌کنند فرصت‌های سرمایه گذاری که منافع آن بیشتر از هزینه‌هایش است

شناسایی و معرفی کنند. درواقع در این فرآیند فرصت‌هایی شناسایی می‌شوند که ارزش فعلی جریانات نقدی

ورودی حاصل از آن بیشتر از ارزش فعلی جریانات نقدی خروجی از آن باشد. البته باید به این نکته نیز توجه کرد که

تنها میزان جریانات نقدی مورد انتظار اهمیت ندارد، بلکه باید به زمان مورد انتظار برای دریافت این جریانات نقدی و

درصد اطمینان از دریافت آن (ریسک سرمایه گذاری) نیز توجه کرد؛ بنابراین فرآیند ارزیابی جریانات نقدی، زمان حصول

این جریانات و ریسک موجود در آن‌ها اساس بودجه بندی سرمایه ای را تشکیل می‌دهد.

● مبانی بودجه بندی سرمایه ای

بودجه بندی را فرایند تخصیص منابع محدود به نیازهای نامحدود می دانند. مجموع کوشش هایی که صرف تدوین و تخصیص منابع می شود، به منظور حداکثر استفاده از منابعی است که معمولا در حد کفایت نبوده و در اصطلاح اقتصادی کمیاب هستند. بنابراین، در راه رسیدن به اهداف مطلوب ضرورت دارد به نحوی از هر یک از منابع محدود استفاده شود که در تبدیل کل منابع به پول، بتوان گفت که با حداقل هزینه، حداکثر استفاده صورت گرفته است. تضاد و برخورد این دو واقعیت، یعنی نامحدود بودن نیازها و محدود بودن منابع، انسان متفکر و اندیشمند را به این نتیجه گیری می رساند که از منابع محدود باید به گونه ای برای رفع نیازهای نامحدود یاری گرفت که حد متناسب رضایت به دست آید و این نخستین تصور بودجه است. ضرورت بودجه نویسی نیز از همین مسئله ناشی می شود.

دیدگاه ها، نظریه ها و تعاریف مختلفی در خصوص بودجه بندی سرمایه ای ارائه شده است. این تعاریف نیز متاثر از نظریه های اقتصادی در مورد سازمان ها بوده و دیدگاه های موجود در این زمینه نیز تحت تاثیر شرایط متفاوت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است. در بررسی کلی می توان گفت که نظام بودجه بندی به عنوان ابزاری مهم و حساس در برنامه ریزی، به موازات رشد و توسعه سازمان و جامعه، مراحل و تحولات مهمی را پشت سر گذاشته و امروزه به صورت نظام پیچیده فنی و مالی درآمده است. در تمامی ادوار تاریخ و بویژه دوره حاضر، واحدهای تجاری دائما مشغول تصمیم گیری در خصوص طرح های گسترش عملیات، جایگزینی، بهسازی و نوسازی تجهیزات، ماشین آلات و سایر دارایی های سرمایه ای بوده اند.

بودجه بندی سرمایه ای:

بودجه بندی سرمایه ای جزیی از بودجه بندی مالی(بخش دوم بودجه بندی جامع )می باشد .بودجه بندی سرمایه ای زیر مجموعه ای از بودجه جامع است که عمدتا به تحصیل دارایی بلند مدت مربوط می شود.که شامل طرح ریزی و کنترل مخارج سرمایه ای می باشد .تصمیمات بودجه بندی سرمایه ای اثرات زمانی بلند مدت دارد و موجب تعهدات بلند مدت می شود .

فرایند بودجه بندی سرمایه ای :

۱- شناسایی پروژه های سرمایه گذاری

۲- برآورد منافع و مخارج هر یک از پروژه ها

۳- ارزیابی پروژه های پیشنهادی

۴- تهیه و تنظیم بودجه مخارج سرمایه ای

۵- ارزیابی مجدد پروژه ها پس از تصویب

آشنایی با برخی از اصلاحات در بودجه بندی سرمایه ای:

هزینه تامین مالی:

هزینه تامین مالی هزینه ی سرمایه نیز نامیده می شود. و حلقه ارتباطی بین تصمیمات مالی و تصمیمات سرمایه گذاری است. از آنجایی که وجوه در دسترس برای اجرای یک پروه از منابع متعدد از قبیل استقراض از سیستم بانکی ، انتشار اوراق مشارکت ، انتشار سهام ممتاز یا عادی و استفاده از سود انباشته تامین می شود .

ارزش زمانی پول:

 اگر مبلغ معینی پول در حال حاضر دریافت شود، ارزش آن بیشتر از همان مبلغ پولی است که در آینده دریافت می گردد، زیرا پول موجود را می توان سرمایه گذاری کرد و بازده مناسبی به دست بیاوریم .

ارزش فعلی مبلغی مشخص در آینده:

با ذکر یک مثال ساده موضوع فوق را شرح می دهیم: شخصی دارای ۱٫۰۰۰ ریال می باشد و می خواهد بداند که با نرخ بازده مورد انتظار ۱۲% ارزش فعلی ان در ۲سال اینده چه قدر می باشد؟ مطلوب است: ارزش فعلی مشخص در آینده…

قیمت فایل فقط 6,600 تومان

خرید

برچسب ها : بودجه بندی سرمایه ای در مدیریت مالی , بودجه بندی سرمایه ای , مدیریت مالی , روشهای ارزیابی طرحهای سرمایه گذاری , نرخ بازده حسابداری , جیره بندی سرمایه ای , مدیریت هزینه سرمایه در مدیریت مالی , مدیریت مالی , هزینه سرمایه‌ای , انواع هزینه سرمایه‌ای , موارد استفاده از هزینه سرمایه , محاسبه نرخ هزینه سرمایه , تعیین نرخ هزینه بدهیها , نرخ سود سهام عادی , روش نر

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
logo-samandehi
'گارانتی خرید
logo-guarantee