پروژه و تحقیق درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن
X
تبلیغات
امروز: پنجشنبه 29 آذر 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه و تحقیق درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن

پروژه و تحقیق درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن دسته: پزشکی
بازدید: 21 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 249 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 60

این تحقیق در مورد درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن در 60 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش شامل ،درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن، درمان دارویی اعتیاد،داروهای ترک اعتیاد،داروهای گیاهی ترک اعتیاد؛اعتیاد به مواد مخدر و راه های درمان آناعتیاد به مواد مخدرانواع مواد مخدردرمان اعتیادروانشناسی اعتیاداعتیاد

قیمت فایل فقط 6,550 تومان

خرید

این تحقیق در مورد درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن در 60 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش شامل ،درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن، درمان دارویی اعتیاد،داروهای ترک اعتیاد،داروهای گیاهی ترک اعتیاد؛اعتیاد به مواد مخدر و راه های درمان آن,اعتیاد به مواد مخدر,انواع مواد مخدر,درمان اعتیاد,روانشناسی اعتیاد,اعتیاد,مواد مخدر,اعتیاد به مواد,ترک مواد افیونی و ... می باشد.همچنین موارد زیر بررسی میگردند:

مقدمه3

انواع اعتیاد: جسمی روحی.. 4

اعتیاد مجاز و غیرمجاز 4

اعتیاد را می‌توان به دو گروه مجاز و غیرمجاز تقسیم‌بندی نمود. 4

مواد اعتیادآور 5

مواد مخدر و اثرات مخرب جسمی و روانی آنها 5

تغذیه در دوره ترک اعتیاد8

مرحله نخست درمان، سم‌زدایی و پایدارسازی.. 11

شاخص‌های موفقیت مرحله سم‌زدایی و پایدارسازی.. 11

شاخص های موفقیت در این دوره عبارتند از: 11

سم‌زدایی با كلونیدین و داروهای كمكی آن.. 12

تجویز كلونیدین: 14

داروهای كمكی.. 14

سم زدایی با متادون.. 15

شایع ترین عوارض جانبی متادون عبارتند از: 16

سم‌زدایی با بوپرنورفین.. 16

سم‌زدایی فوق سریع.. 18

درمان‌های طب جایگزین.. 20

کدام داروی گیاهی به ترک اعتیاد کمک میکند؟30

آموزش ترک اعتیاد خانگی با قرص بوپرنورفین (ب 2) 31

مواد مخدر و مغز36

مغز چگونه ارتباط برقرار می کند؟37

مواد مخدر چگونه بر مغز تاثیر می گذارد؟38

مواد مخدر چگونه در مغز انسان احساس سرخوشی و نشئگی ایجاد می کنند؟38

چرا مصرف مواد مخدر بیشتر از احساس لذت طبیعی اعتیاد آور است؟39

اگر به مصرف مواد مخدر ادامه دهید چه اختلالی در مغز شما ایجاد می شود؟40

مصرف طولانی مدت مواد مخدر چگونه برمدارهای مغزی تاثیر می گذارند؟40

مصرف مواد مخدر چه تغییرات دیگری در مغز ایجاد می کند؟40

چه مدت مواد مخدر در بدن انسان باقی می ماند؟41

چه چیزی در تست اعتیاد و مواد مخدر تاثیر می گذارد؟42

چطور مواد مخدر را زودتر از بدن بیرون کنی؟42

مواد مخدر و بیماری ها 47

اچ آی وی و ایدز 48

هپاتیت... 50

عوارض قلبی و عروقی.. 50

مشکلات دستگاه تنفسی.. 51

آسیب های کبد و کلیه51

مشکلات مغز و اعصاب... 52

مشکلات بهداشت روانی.. 52

سرطان.. 52

عوارض دوران بارداری.. 53

سایر اثرات سلامتی.. 53

منابع.. 58

مقدمه

بیماری اعتیاد مدارهای عصبی مربوط به نظام پاداش، انگیزش، وحافظه را در مغز دچار اختلال کرده، و اختلال در این سیستم‌ها در مغز باعث بروز عوارض بیولوژیکی، فیزیولوژیکی، اجتماعی و روحی می‌گردد. بررسی اعتیاد به عنوان عارضه‌ای روانی، اجتماعی و اقتصادی از دیدگاه علوم پزشکی، روان‌شناسی و جامعه‌شناسی و همین‌طور از دیدگاه‌های فلسفه، قانون،اخلاق و مذهب صورت می‌گیرد. از سال ۱۹۶۴ میلادی، سازمان بهداشت جهانی استفاده از عبارت وابستگی دارویی یا وابستگی به دارو را به جای اصطلاح اعتیاد توصیه نموده‌است.

در عموم به لحاظ مفهومی، بیماری اعتیاد یک بیماری اصلی، مزمن و عصبی است، که در اثر عواملی ژنتیکی، فیزیولوژیک و اجتماعی رشد و بروز پیدا می‌کند، به طوری که وجه مشخصهٔ این بیماری اختلال در کنترل انجام عملی، یا احساس اجبار در انجام یک عمل مشخص، با وجود آگاهی نسبت به عواقب خطرناک آن باشد.

وابستگی به مواد (مواد مخدر و مشروبات الکلی)، یا عادت‌های ناهنجار، یک اختلال روان پزشکی و روان‌شناسی بوده که از یک سو، معنای لغت خوشبختی را در زندگی فرد و خانواده او از بین می‌برد و از سوی دیگر آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی بیشماری را به همراه دارد. البته عادتهای ناهنجار و اعتیادهای رفتاری مستقل از مواد شیمیایی تا همین سالهای اخیر هم در طبقه‌بندی‌های رسمی به عنوان اعتیاد محسوب نمی‌شدند و مدت کوتاهی است که اعتیادهایی مانند اعتیاد به اینترنت، اعتیاد به کار و اعتیاد به بازی‌های کامپیوتری به عنوان شکلی از اعتیاد طبقه‌بندی شده و مورد توجه قرار می‌گیرند.

یکی از بزرگترین مشکلات اغلب کشورها در عصر امروز، پدیده سوء مصرف مواد است، که بطور مستقیم و غیر مستقیم، کوتاه مدت و بلند مدت، کیفیت زندگی ساکنین آن را تحت‌الشعاع قرار داده است.

اعتیاد پاسخ فیزیولوژیک بدن است به مصرف مکرر مواد اعتیادآور. این وابستگی از طرفی باعث تسکین و آرامش موقت و گاهی تحریک و نشاط گذرا برای فرد می‌گردد و از طرف دیگر بعد از اتمام این اثرات سبب جستجوی فرد برای یافتن مجدد ماده و وابستگی مداوم به آن می‌شود. در این حالت فرد هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روانی به ماده مخدر وابستگی پیدا می‌کند و مجبور است به تدریج مقدار ماده مصرفی را افزایش دهد.

انواع اعتیاد: جسمی روحی

اعتیاد جسمی:پاسخ فیزیولوژیک بدن نسبت به ورود و تأثیر مواد جدید به بدن می‌باشد که معمولاً با پدیده تطبیق پذیری(Tolerance) بروز می‌کند یعنی به دلیل افزایش تعداد گیرنده‌های عصبی و کاهش میانجی‌های عصبی موجود در سیستم عصبی مرکزی نیاز فرد مصرف‌کننده هر روز بیشتر می‌شود. ترک اعتیاد جسمی همراه با درد، بیخوابی، پرخوابی و  (خماری) همراه است. طول دوره ترک اعتیاد جسمی بسیار کوتاه‌تر از اعتیاد روانی است.

اعتیاد روانی: ناشی از لذت و سرخوشی مصرف مواد مخدر می‌باشد. دقیقاً به واسطه برهم ریختن نظم ترشح میانجی‌های عصبی فرد دچار آسیب‌ها یا تناقضات روحی می‌شود. به عنوان مثال ماده مخدر مت آمفتامین (مخدر شیشه) باعث افزایش ترشح دوپامین در مغز می‌شود و باعث ایجاد حالت تحریکی، سرخوشی، تمرکز و می‌شود. حال پس از قطع مصرف با کاهش سطح دوپامین فرد خواب آلود، افسرده، بی تمرکز و می‌شود. طول دوره بازگشت این میانجی‌های عصبی به حالت طبیعی بسیار طولانی‌تر و حتی برخی معتقدند بازگشت ندارند. در نتیجه اعتیاد روانی بسیار مهلک تر می‌باشد. اعتیاد روانی باعث لغزش بسیاری از مصرف‌کنندگان سابق حتی با طول دوره‌های چندین سال می‌شود.

اما متأسفانه افراد سود جو برای تبلیغ مواد مخدر ادعای عدم اعتیاد آوری آن را می‌کنند ولی در واقع تمامی مواد مخدر اعتیاد روانی دارند ولی برخی اعتیاد جسمی ندارند.

اعتیاد مجاز و غیرمجاز

اعتیاد را می‌توان به دو گروه مجاز و غیرمجاز تقسیم‌بندی نمود.

اعتیاد مجاز، شامل مصرف مداوم موادی است که به‌عنوان دارو شناخته می‌شوند. این مواد دارویی ممکن است طبیعی یا مصنوعی باشند و با تجویز پزشک یا به‌صورت خودسرانه مصرف شوند. اعتیاد به موادی مانند تنباکو و سیگار نیز که از نظر روانی وابستگی ایجاد می‌کند و باعث تداوم مصرف می‌شود، در ردیف اعتیاد مجاز طبقه‌بندی می‌شود.

اعتیاد غیرمجاز: وابستگی فرد به مصرف همیشگی مواد مخدر و به‌گونه‌ای که قوانین کشور یا بین‌المللی آن را غیرقانونی بشناسد، اعتیاد غیرمجاز نامیده می‌شود.

مواد اعتیادآور

راهنمای تشخیصی و آماری اختلال‌های روانی در آخرین ویرایش خود (DSM-5 2013) مواد مخدر را در ۱۰ رده به شرح ذیل طبقه‌بندی کرده است:

  • ۳۰۳۹۰ وابستگی به الکل
  • ۳۰۵۹۰ مسمومیت با کافئین
  • ۳۰۴۳۰ وابستگی به کانابیس (مشتقات گیاه شاهدانه شامل شبه‌حشیش‌هایی مانند حشیش، گراس، و کانابیس صنعتی)

قیمت فایل فقط 6,550 تومان

خرید

برچسب ها : درمان دارویی اعتیاد و مضرات آن , درمان دارویی اعتیاد , داروهای ترک اعتیاد , داروهای گیاهی ترک اعتیاد , اعتیاد به مواد مخدر و راه های درمان آن , اعتیاد به مواد مخدر , انواع مواد مخدر , درمان اعتیاد , روانشناسی اعتیاد , اعتیاد , مواد مخدر , اعتیاد به مواد , ترک مواد افیونی , مضرات داروی ترک اعتیاد

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
logo-samandehi
'گارانتی خرید
logo-guarantee