بررسی نگرش معلمان و دانش آموزان
X
تبلیغات
امروز: پنجشنبه 29 آذر 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

بررسی نگرش معلمان و دانش آموزان

بررسی نگرش معلمان و دانش آموزان دسته: مدیریت
بازدید: 33 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 152 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 25

پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین ارزشیابی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان راهنمایی بر روی 64 دانش آموز و 64 معلم انجام گرفته است جهت گردآوری داده ها، 2 عدد پرسشنامه شامل سئوالات محقق ساخته، یكی ویژه دانش آموزان با تعداد 10 سئوال و دیگری ویژه معلم با تعداد 20 سئوال تهیه و اجرا شد، كه بعد از تجزیه و تحلیل داده ها نتایج حاصل به شرح زیر می باشد

قیمت فایل فقط 40,000 تومان

خرید

اكثر دانش آموزان و معلّمان دوست دارند امتحانات به صورت كتبی برگزار شود زیرا این روش اضطراب دانش آموز را كاهش داده و نمره گذاری برای معلم را راحت تر می كند.

آنها معتقدند كه ارزشیابی به شیوه ی كیفی و توصیفی بهتر است و برگزاری روش عملی و شفاهی ارزشیابی با مشكلاتی مواجه است. اكثر معلّمان از وضع موجود ارزشیابی راضی هستند كه دلایل متفاوتی را برای آن می توان بیان كرد. ارزشیابی به صورت عملی و شفاهی در تشخیص مشكلات یادگیری فراگیران و رفع ابهامات جزئی آنها می تواند بسیار مؤثر باشد.


بیان مسئله

هدف اساسی تعلیم و تربیت را می توان ایجاد تغییرات مطلوب در رفتار دانش آموزان دانست و آموزش و پرورش از سه مرحلة اساسی تشكیل شده است عبارتند از:

1. تهیه و تدوین اهداف               2. آموزشی                    3. ارزشیابی

آنچه مسلم است یكی از مهمترین عوامل احراز موفقیت در اصلاح نظام آموزشی شناخت فرآیند یادگیری یاددهی و نظام ارزشیابی و همسو نبودن آنها در راستای اهداف آموزش و پرورش است. امروزه ارزشیابی یادگیری های دانش آموزان یكی از مهمترین و در عین حال پیچیده ترین اركان نظام تعلیم و تربیت است. چرا كه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی نه تنها به عنوان ارزشیابی از برنامه ها و محتوای كتاب های درسی و تعیین میزان تحقیق اهداف آموزشی امكان می رود بلكه به عنوان ابزاری مهم و اساسی جهت ارتقا دانش آموزان به پایه تحصیلی بالاتر به كار می رود. ارزشیابی به طور ساده به تعیین ارزشیابی برای هر چیزی یا داوری کردن ارزشها است.

چندین تعریف برای ارزشیابی آموزشی وجود دارد. تعریفی نسبتاً كاملتر را كرانباخ ارائه داده است، او ارزشیابی را «جمع آوری و كاربرد اطلاعات به منظور تصمیم گیری دربارة یك برنامة آموزشی» تعریف كرده است (كرانباخ، 1963). منظور كرانباخ از «برنامه آموزشی» طیفی وسیع است كه از مجموعه ای از مواد و فعالیت های آموزشی توزیع شده در سطح كشور تا تجارب آموزشی یك دانش آموز واحد را در بر گیرد.

گفته های كرانباخ، به قصد بالا بردن كیفیت آموزشی و یادگیری موضوعات مختلف درسی تهیه شده است.

كرانباخ به آزمایش و اصلاح دوره های درسی جدید توجه داشت كه از مطالعة مختلف و آزمایش های آموزشی به وجود آمده بودند. كرانباخ باور داشت كه فقط از طریق فعالیت های وسیع جمع آوری اطلاعات در موقعیت های واقعی كلاس درس می توان تعیین كرد كه در كجا و چه اندازه موفق و یا ناموفق اند.

ارزشیابی پیشرفت تحصیلی عبارتند از: «فرآیند منظم برای تعیین و تشخیص میزان پیشرفت یادگیرندگان در رسیدن به هدف های آموزشی» (گران لاندل، 1971، ص8)

به ویژه در مدارس راهنمایی از شیوه های ارزشیابی تنها در ارزشیابی شفاهی- كتبی، كمی استفاده می شود.

بیش از این فعالیت های معلمان اغلب در جهت تعیین میزان موفقیت دانش آموزان در یادگیری مطالب درسی بوده است. در حالی كه به شیوه های ارزشیابی به صورت مداوم در طول سال تحصیلی برای هر دانش آموز تأكید می شود.


قیمت فایل فقط 40,000 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی نگرش معلمان و دانش آموزان , The attitudes of teachers and students , بررسی نگرش معلمان نسبت به ارزشیابی كتبی و شفاهی , بررسی علاقه معلمان در استفاده از روش های عملی (تحقیق , آزمایش , ) ارزشیابی , بررسی گرایش دانش آموزان به انواع ارزشیابی , مقایسه میزان به كارگیری شیوه های ارزشیابی كمی و كیفی , شناخت رابطة بین شیوه های ارزشیابی و هیجانات دانش آموزان

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
logo-samandehi
'گارانتی خرید
logo-guarantee